Dreaming

Dreming, drömmer. Vad kan vara vackrare än drömmar? Vad är finare än drömmar?


Hon ryser till igen, kylan lägger sig snabbare över öppna områden och på ängen är det helt öppet. Hon gör lite åkerbrasa när Eric tar sina armar och vrider henne mot honom igen och lägger armarna runt henne. Hon skrattar nervöst till av kylan och han stämmer in. Glatt skrattar de sedan, högt. Han vilar sitt huvud på hennes och ser sig omkring.
”Kolla!” viskar han upprymt i Lisas öra och pekar. 10 meter bort står en älgtjur med imponerande horn och betar. De tystnar kvickt och betraktar den, så vacker och så stor. Magiskt, är ögonblicket, häftigt.
”Vad ståtlig han är” säger hon långsamt och överlyckligt. Hon vrider huvudet och kollar rakt in i hans röda vackra ögon, ögonen som hon älskar. Hans ögon betraktar henne med samma glädje, samma ömhet, fast han ser en nyans av grönt, vackert grönt. Som hennes snoddar till tofsarna, neongröna är de, inte alls lika vackra. De står tyst och betraktar varandra och lyssnar på ljuden som finns här.

Ljud som hörs är enkla, vardagliga fast ändå så ovanliga. De flyttar sig närmare varandra och hon drar sina armar runt honom. Ljuden som hörs är älgens simpla tuggande av de gula blommorna, eller är det gräset under? De vet inte. Deras ansikte, Lisa och Erics, kommer närmare varandra. Bilarna från vägen som kör i en högre hatighet än tillåtet. Deras andedräkter smeker den andres kinder. Ljuden av andetagen. De hör allt. Deras ansikten är centimeter från den andres, då ett nytt ljud hörs. Deras häftiga hjärtslag som ökar och ansikten som betar av millimeter i snigelfart. Så långsamt, men ändå så fort. Det som inte är mellan dem, finns inte. Deras läppar snuddar lätt vid varandra.


Detta är ett utdrag på en av mina noveller som jag skrivit ^^ Den heter "En midsommarafton". Vill ni läsa hela? c:

Nu tycker jag denna vackra bild med färgglada blommor passar (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback