PhotoScape

Nu har jag bombarderat er med massor av bilder som jag redigerat i PhotoScape ^^ SÅ nu tänkte jag berätta för er hur ni laddar ner det också :) Jag gör det med bilder och ord så ni lättast ska förstå :D
 
1. Gå in på Google.
Skriv i sökrutan - PhotoScape. 
Klicka på alternativet - photoscape.
Klicka på länken som hos mig är Lila-markerad. Alltså, den som är näst längst upp. För mig ^^
När du klickat på den länken kommer du hit.
Då ska du klicka på filken - Free Download. Den jag har ett kryss på.
När du kommer in på den sidan finns det 3 download-knappar du kan välja mellan. Det spelar ingen roll vilken men min guide visar på mitten-knappen.
Om du klickar på mittenknappen kommer du in här. Detta är en ny flik. Du ska klicka på "Free Download".
När du klickat på "Free Download" kommer du till en ny sida. Denna kommer att köra igång datorn lite eftersom den laddar ner programmet.
I Google Chrome så kommer det komma som "flikar" längst ned också. Du ska klicka på den när den är färdig-nedladdad. I Firefox kommer det upp en "Save file" eller så och då ska du klicka på "Save file" och vänta på att den ska ladda ner klart. Sedan klickar du på den. 
När den laddat ner färdig och du klickat på den kommer det komma upp en sådan här ruta. Ifall ni inte ser det så står det "Cancel" i första rutan, "Options" i andra rutan och "I Agree - install" i tredje rutan. Ni ska klicka på "I Agree - install"-rutan.
Då kommer den gå vidare HIT^. Där så börjar den installera. 
När den börjar på riktigt eller vad jag ska kalla det så kommer det att vara en massa text under som visar vad det är som installerats. Det är egentligen ingenting ni behöver bry er om.
Det tar inte väldans lång tid innan install-rutan övergåt till denna ruta. Det står lite (på engelska) Photoscape är nu installerat på din dator. Klicka på Finish. Tack. Något sånt iaf. Sedan är det en ruta som är förbockad som man kan bocka av. Det är "Run PhotoScape". Alltså starta. Sedan klickar på du "Finish".
Då kommer datorn öppna en ny sida/flik på din dator där det står någon rolig text jag inte hann läsa och sedan startas PhotoScape.
 
Mer om PhotoScape får ni veta sen!
 
OBS! Detta är ett tidsinställt inlägg och jag är på kollo! Kommer hem om några dagar! Ha de fint!

JAG ÄR HEMMA NU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback