Well

Man skulle kunna kalla detta som att min blogglust har dött xD
 
Jag återkommer såfort jag har hittat den igen :D
 
*letaletaletaleta*

Day after day

Dagarna bara går. Mitt humör går upp och ner. Min blogglust går ner och ner. Min fotolust går ner och upp. Värmen försvinner mer och mer. Apor är fula djur.
 

Bilder

Jag ägnade helgen åt att redigera bilder lite c:
 

Long time

Jag har inte varit aktiv på väldigt länge känner jag. Jag fotar fortfarande lite, men inte lika mycket som i somras. Jag har inte mycket i skolan, egentligen. Men ändå, jag har inte bloggat mycke ^^
 
Jag ser fåglarna flyga utanför mitt fönster. Tallarna är långa, de gröna grenarna har bruna fläckar av de döda barren. Björkens löv är gula, småfläckar av de gröna löven som fortfarande överlevt den kylan som hösten dragit med sig. Vissa grenar är utan löv överhuvudtaget, så kala. Så tomma. Träden längre bak har gröna löv, fortfarande, hösten har inte kunnat äta upp dem ännu. Vilken lättnad, hösten har inte tagit över hela världen än, inte alla träd. Min blickar går vidare, ner mot marken, mot de vackra färglada löven som samlats över gångvägen. Täckt leran som regnet skapat, leran som gör oss alla så smutsiga. Himlen är vackert blå, några enstaka moln svävar luddigt. Längre bort, nästan där borta vid horisonten, är molnen tätare, lite mörkare. Usch, låt de inte komma hitåt, jag vill ha min blåa himmel ett tag till. Snälla. Jag kisar mellan grenarna, staden är där. de alla husen som bildar vår stad. Det passar egentligen inte, förstör den fina naturupplevelsen som jag egentligen kan få här. Här utanför mitt fönster. Där fåglarna flyger fritt, och solen värmer de träd som fortfarande har gröna löv och levande barr.
 
Vad tycker ni? :3 Var texten fin? ^^

Massa bilder

Jag har en hel del naturbilder här som jag nyligen redigerat :3 Snygga? Fula? Mer? Färre? :3
 
 
Vilka gillade ni bäst? :3

Udda naturobjekt

Okej, lite udda naturobjekt då :3
 

Natur

Massa natur :D
 Eller tja, 3 lövbilder :3
 

Änder

Redigerade bilder på änder :3
 

Mamma

Idag så fyllar mamma år!
 
Grattis mamma! :D
 

Småsöta bilder

Jag hittade några andra bilder på weheartit ^^ Kolla så söta c:
 
 
Klicka på bilderna ^^ :D

Miley Cyrus in movies

Miley Cyrus verkar alltid få ursöta killar att spela mot i filmer c:
Bara titta, de alla är så enormt söta ^^ Och hon, Miley, passar otroligt bra ihop med alla dessa c:
  
Alla bilder är funna på weheartit c: Och om ni klickar på alla bilder, får ni se dem i deras riktiga storlek :)
 
Vem tycker ni hon passar bäst med? c: De tre första eller de tre sista? c:

Dreaming

Dreming, drömmer. Vad kan vara vackrare än drömmar? Vad är finare än drömmar?


Hon ryser till igen, kylan lägger sig snabbare över öppna områden och på ängen är det helt öppet. Hon gör lite åkerbrasa när Eric tar sina armar och vrider henne mot honom igen och lägger armarna runt henne. Hon skrattar nervöst till av kylan och han stämmer in. Glatt skrattar de sedan, högt. Han vilar sitt huvud på hennes och ser sig omkring.
”Kolla!” viskar han upprymt i Lisas öra och pekar. 10 meter bort står en älgtjur med imponerande horn och betar. De tystnar kvickt och betraktar den, så vacker och så stor. Magiskt, är ögonblicket, häftigt.
”Vad ståtlig han är” säger hon långsamt och överlyckligt. Hon vrider huvudet och kollar rakt in i hans röda vackra ögon, ögonen som hon älskar. Hans ögon betraktar henne med samma glädje, samma ömhet, fast han ser en nyans av grönt, vackert grönt. Som hennes snoddar till tofsarna, neongröna är de, inte alls lika vackra. De står tyst och betraktar varandra och lyssnar på ljuden som finns här.

Ljud som hörs är enkla, vardagliga fast ändå så ovanliga. De flyttar sig närmare varandra och hon drar sina armar runt honom. Ljuden som hörs är älgens simpla tuggande av de gula blommorna, eller är det gräset under? De vet inte. Deras ansikte, Lisa och Erics, kommer närmare varandra. Bilarna från vägen som kör i en högre hatighet än tillåtet. Deras andedräkter smeker den andres kinder. Ljuden av andetagen. De hör allt. Deras ansikten är centimeter från den andres, då ett nytt ljud hörs. Deras häftiga hjärtslag som ökar och ansikten som betar av millimeter i snigelfart. Så långsamt, men ändå så fort. Det som inte är mellan dem, finns inte. Deras läppar snuddar lätt vid varandra.


Detta är ett utdrag på en av mina noveller som jag skrivit ^^ Den heter "En midsommarafton". Vill ni läsa hela? c:

Nu tycker jag denna vackra bild med färgglada blommor passar (:

Rummet

Tjenare^^ Datan har pajat så jag får fixa lite från mobilen^^
Jag har fixat med mitt rum idag, möblerat om och så^^ här är lite bilder :3


Förvrängning

Jag har förvrängt dessa bilder ^^
 

Olika sätt att redigera

Här kommer en rad kani-bilder ^^ Dessa är redigerade alla i grunden lika, men sen själva effekten är annorlunda ^^ Vilken gillade ni bäst? ^^ Okej, den första är inte mer än grundredigerad xD
 Min profilbild

Welcome :3 Jag heter Julle och jag har denna blogg ^^ Här kan du läsa om allt du vill, typ inte c:

Follow on Bloglovin

Fixa en ny startsida nu ^^